לחץ דם גבוה וחולשה כרונית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/09/2003 | 20:12 | מאת: איתן

שלום אני בן 20 ואני סובל מלחץ דם גבוה 150\100 (יש במשפחתי בעיה תורשתית של לחץ דם גבוה) כבר מספר חודשים ואני עדיין לא מקבל טיפול ללחץ דם הגבוה שיש לי, בנוסף ללחץ הדם הגבוה אני סובל ממיגרנות וחולשה נוראית קבועה. אני קם בבוקר ולאחר כמה שעות אני בקושי מסוגל לעמוד על הרגלים, אני מרגיש חולשה בכל הגוף אבל במיוחד ברגלים ובידיים. גם לאחר כל עבודה פיזית כלשהי אפילו קלה אני מרגיש שאני עומד להתמוטט מהרגליים ואני לא מסוגל לעשות שום דבר. הבעיה היא שאני חייל והרופאים בבסיס שאני נמצא בו לא יודעים מה זה והם לא מבינים מה עובר עליי!!! אני מקווה שאתה תוכל לענות לי מה הבעיה שלי, האם זה נובע מהלחץ דם הגבוה שיש לי או שזה משהו אחר? אשמח מאוד לקבל תשובה, תודה.

שלום בעיה מורכבת מידי מכדי לענות עליה סתם כך.. אין ספק שיש מקום לעשות עוד בדיקות ודרושה הפניה לרופא מומחה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת