אוטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/09/2003 | 23:30 | מאת: יעל

30/09/2003 | 23:37 | מאת: יעל

בהמשך לשאלתי הקודמת בנושא אוטופיק דרמטיטיס , בני בן שנתיים ושלושה חודשים וסובל מהמחלה .בחודש האחרון התגברו ההתפרצויות ואנחנו לא מגיעים למצב בו אין לו פצעים הוא מתגרד בלי סוף והשפעת התרופה פניסטיל הולכת ונחלשת בבית החולים בו הוא מטופל המליצו על משחת אלידל, קורטיזון ומריחה בקרם לחות אני מאוד חוששת למרוח גוף של ילד קטן בקורטיזון כי הפצעים מכסים את הידיים הרגליים והפנים וזה נעשה גרוע יותר מיום ליום אנו מעונינים לנסות טיפול הומאופתי אודה לך אם תיתן לי פרטים יותר מדויקים האם צריך הומאופת מיוחד לילדים , בדרך כלל באיזה טיפול מדובר ומה אחוזי ההצלחה , האם קיים סיכון כלשהוא בטיפול הומאופתי , האם הוא כרוך בתופעות לואי יש לצין שאנו ממש נואשים , מדובר בילד קטן שכל הזמן סובל , בגלל הגרוד הוא מאוד עצבני ומבחינה אסטטית זה מאוד לא סימפטי תודה על היעוץ ושנה טובה יעל

שלום טיפול הומיאופתי מאד יעיל במקרי אטופיק דרמטיטיס בעיקר בילדים.אין צורך ללכת להומיאופט מיוחד אך יש ללכת להומיאופט טוב וכאלה בדרכ אינם נמצאים בקופות החולים -שכן הם ,הטובים שבהם פורשים עקב תנאי השכר המחפירים המשולמים להם במסגרת הקופות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת