קנדידה ומעי דולף

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/10/2003 | 01:36 | מאת: יורם

שלום רב, מצב של אישה בת 60, ש"סוחבת" קנדידה לפחות 20 שנה, ללא פיתרון!!! לאחרונה סובלת מכאבי בטן חזקים, שילשולים, תשישות, גירודים בראש, באזניים, מסביב לטבור (חיצוני). 1. איזה טיפול מומלץ במצב כזה כנגד קנדידה? 2. איך מאתרים תופעה של מעי-דולף - (בנוסף לתיאור לעיל, יש גם נזילה (הפרשה) עם ריח לא נעים בסביבות הטבור, האם יש קשר לקנדידה? תודה מראש, והמון תקווה לכיוון אחרי 20 שנות סבל.

שלום חד משמעית אני מסוגל לעזור. אתה מוזמן ליצור קשר לטל 03-6496888 דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת