מחלה ויראלית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/10/2003 | 09:16 | מאת: ורדינה

שלום, לפני כשבוע התחלתי לסבול מכאבי גרון, סחרחורות, חולשה בגפיים וחום נמוך. הסקתי שזו שפעה קלה וטפלתי בעצמי בתרופות המוכרות לי. בהמשך קבלתי פצעים וכאבים בחניכיים ובלשון - עם קושי לבלוע. רופאת המשפחה שפניתי אליה קבעה שזו לא שפעת ולא אנגינה - למרות שהגרון מאד אדום. היא טוענת שזו מחלה ויראלית. הייתי מבקשת לדעת אם אכן כך הוא הדבר ובמה ניתן להשתמש? הרופאה רשמה לי רק ORACORT E נגד הפצעים בפה. אני הוספתי גרגור במי פה מספר פעמים ביום. האם תוכלו לעזור לי וליידע אותי מה אוכל עוד לעשות? אני בת 68 . ורדינה

שלום אם את עדין סובלת למרות הזמן שחלף מאז ששאלת עד שעניתי-את מוזמנת להתקשר. דר דיין

13/10/2003 | 22:22 | מאת: ורדינה

תודה על תשובתך (החלקית בינתים). אכן כן - זה עדיין ממשיך אבל בפחות תגובות: יש לי עדיין קצת כאבים בגרון, יש שעול (הרבה פחות ממה שהיה), יצא לי פצע על הלשון שקשה לטפל בו בכלל, כאבים בחניכיים, חולשה ברגלים וגם קצת כאבי ראש.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת