כאבי בטן חזקים!!!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/10/2003 | 21:42 | מאת: אלי לוי פולק

אתמול סבלתי מחום של 38.5 ויציאות קיבה רקה. מיד חשבתי שיש לי איזה וירוס או משהו קל לקחתי אקמול ויצאתי לעבוד. היום בבוקר חטפתי התקפות כאבי בטן כל כ- 20 דקות שממש שיתקו אותי מרוב כאב - לאחר שחלף הכאב חזרתי לעצמי לגמרי כאילו האיש הכי בריא בעולם...עד ההתקף הבא. אב בלתי יתואר ! רופא שבדק אותי ברפרוף ואפילו לא לקח בדיקות קבע כי יש לי דלקת במעיים ונתן לי 2 מיני כדורים spasmalgin &zanidex וזריקה . הכאבים עדיין חזקים מנשוא אך ההתקפות בתדירות נמוכה יותר וקצרות יותר: 1.האם עליי לחזור ולידרוש בדיקות נוספות? 2. האם אבחנתו של הרופא נכונה ? 3. האם עליי לקבל טיפול אנטביוטי 4. האם התקפי הכאב הנוראיים האלה ניתנים להפחתה באמצעות כדור נוסף\ אחר? יש לציין כי קשה לי להצביע כל נקודה ספציפית בבטני ממנה נובע הכאב . אלי

שלום אם התופעות תמשכנה יותר מ-3 ימים יש מקום לבצע בדיקות נוספות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת