איידס!!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/10/2003 | 13:47 | מאת: בן 16 מודאג

אומרים שבשלב הראשון האיידס דומה למחלת השפעת או מחלת הנשיקה , אך שפעת ומחלת הנשיקה לא מלוות בשילשולים תמידיים, אם יש לי משהו כמו מחלת הנשיקה מלווה בשילשולים עליי לדאוג? מהם סימני האיידס? וככמה זמן הם מופיעים לאחר המגע המיני

11/10/2003 | 12:02 | מאת: בן 16 מודאג

שכחתי לציין שזה לא שילשולים אלא דומה יותר לקיבה רכה...ואם תוכל לאבן אותי אז ככה... לקחתי בהתחלה למשך שבוע כדורים שנקראים מינוציקלין ואז הפסקתי כאשר יצא לי יום אחד פריחה על החזה אחרי יומיים שזה עבר באו כאבי בטן חזקיםםם רציתי להקיא ל פעם שאכלתי היה לי חום חולשה ודיכאון ותחושת שריפה בגרון, ואז הייתה לי קיבה רכה , שיעול יבש ועכשיו נשאר לי בגרון מין דגדוג שכזה שגורם להשתעלות מדי פעם, ומדי ערב החום טיפה חוזר! וגם מגרד לי טיפה בגוף ובאוזניים בעיקר!!

שלום דבר איתי!!! טל 03-6496888 דר דיין

14/10/2003 | 16:00 | מאת: בן 16 מודאג

אני אשמח אם תענה לשאלתי כאן, אני מתבייש להתקשר!

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת