סינוסים ולחץ שאלה לדר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/08/2020 | 01:41 | מאת: חיים

שלום רב דר האם סינוזיטיס יכול לגרום לסחרחורת או הרגשת התעלפות כזאת? יש לציין שיוצא לי ליחה כאילו יורדת מלמעלה.אף מיובש וקצת סתם.התחושה באמת כמו מיגרנה (בתור אחד שסובל ממיגרנות ) וגם מדי פעם סינוסים.אני מאוד לחוץ.בדרך כלל לוקח זינט 500 האם זה הטיפול היעיל? יש לציין שעברתי המון המון בדיקות לפני המגיפה כולל סיטי mri וכו רק השאלה שלי עם זה סימנים של סינוסים.הרגשת לחץ במצח על העניים ומסביב.וקצת סחרורות מדי פעם מכיר תהרגשה .פשוט שואל בגלל המגיפה שזה לא חס וחלילה קורונה ללא חום .ומשתדל לא להתקרב למיון לחוץ מאוד .אשמח לתשובה תודה

אם יש לך חששות לגבי הקורונה ממליץ לך לעבור בדיקה ל COVID 19 לגבי כאבי הראש והסחרחרות , באם עברת CT ן MRI ולא ראו ממצאים לסינוסיטיס אז הסיכוי שזה מה שיש לך הוא קלוש. צריך להמשיך בירור כאבי ראש וסחרחרות דרך רופא מטפל

09/08/2020 | 22:38 | מאת: חיים

זה דבר ידוע אצלי שאני סובל מסינוס.תסיטי ראש שעשיתי זה היה לפני המון שנים.הסינוס זה חדש.רק שאלתי אם סינוס יכול לגרום לזה? משהו נוזף אני מאובחן כאחד עם מיגרנות קשות מאוד ! אולי זה בכלל סוג של מיגרנה .כי לא היה לי התקף המון זמן .ויש עלי הרבה לחץ וחרדה מהקורונה הזאת . תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון