חוש טעם וריח וחומר כימי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/10/2020 | 14:13 | מאת: אבי כהן

שלום ד"ר יום שישי האחרון ניקיתי את התנור עם סנט מוריס וניגבתי את החומר מהתנור לאחר מכן חיממתי את התנור להכי גבוה ולאחר מכן שמתי מאכל כלשהו אחרי בישול המאחר וטעימתו הרגשתי שמשהוצלא תקין במאכל וזרקתי אותו יום לאחר מכן קמת עם ענבל מוגלתי ונפוח וץחושת טעם וריח ירודה בעיקר בחלק של בליעת האוכל הביאו לי טיפול בסטרואידים לאף .. האם המצב יכול להשתפר או שיש צורך בטיפול יותר משמעותי? אין ממצא של קורונה - שלילי תודה

לקריאה נוספת והעמקה

יתכן ונגרםלך נזק כתוצאה מחשיפה לחומר ניקוי , בד"כ במקרים מעיין אלו הנזק הוא זמני ואמור להשתפר, אלא אם היו הקבה אירועים דמין כך שהנזק יכול להצטבר

מנהל פורום אף אוזן גרון