הפרעה דיאסטולית

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

08/04/2006 | 20:45 | מאת: ענת

באקו לב גילו אצלי הפרעה דיאסטולית דרגה 2. המיפוי לב -תקין. מה הסיבות להפרעה דיאסטולית, מה אומרת דרגה 2, והאם חייבים לקבל טיפול. כי אני מרגישה בסדר. חוץ מאשר עייפות. אני מטופלת באלטרוקצין 50 בגלל תת פעילות והשימוטו. אודה לרופא באם יכתוב לי הסיבות להפרעה דיאסטולית בלב, כולם בפורומים מתחמקים ולא עונים לי ישירות לשאלתי. מקווה שאתה תענה לי ישירות, רב תודות לך - ענת. (אני כבת 50).

לקריאה נוספת והעמקה
09/04/2006 | 12:26 | מאת: ד''ר בנימין מדליון

השאלה צריכה להיות מופנית לפורום קרדיולוגי. ככלל בניגוד להפרעה סיסטולית שם קיים ליקוי בכושר התכווצות שריר הלב, בהפרעה דיאסטולית ההתכווצות שמורה אך יש בעייה בכושר מילוי הדם של שריר הלב. התופעה אופיינית לחולים עם יתר לחץ דם ומחלות נוספות.

09/04/2006 | 13:12 | מאת: ענת

תחילה, תודה על תגובתך . כולם ענו לי פה אחד מהי הפרעה דיאסטולית. אך אף אחד לא ענה לי בפורומים מהן הסיבות (חוץ מבעיית לחץ דם) שגורמות לבעייה דיאסטולית דרגה 2?.אודה מקרב לב על תשובתך.

מנהל פורום ניתוחי לב וחזה