שוקולד או חלבה?

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

18/01/2005 | 14:32 | מאת: מ

מבחינה תזונתית מה עדיף שוקולד מריר איכותי (שנאמר כי מומלץ ליצרוך כי הוא בריא) או חלבה שגם היא אמורה ליהיות בעיקרון בריאה פחות או יותר אבל גם בחלבה יש סוכר וכ"ו ולעומת זאת עבור השוקולד המריר ראיתי שאומרים שהוא גם בריא (במידה כמובן) השאלה אם חלבה זה יותר או פחות בריא? כי מבחינה קלורית הם פחות או יותר אותו הדבר האם זה משנה האם לשוקולד המריר יש יותר יתרונות על החלבה או להפך? האם ישוב סוג החלבה ואם כן אז איזה? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
19/01/2005 | 18:04 | מאת:

מ שלום שוקולד מריר עדיף על חלבה עקב מוצקי הקקאו המכילים אנטי אוקסידנטים. בברכה שרון