תחליפי סוכר

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

13/02/2005 | 10:34 | מאת: שיר

בארה"ב ניתקלתי בתחליף סוכר בשם "splenda " רציתי לדעת אם הוא טבעי ואינו מזיק כמו אספרטיים. בנוסף לכך, שמעתי שיש תחליף סוכר בשם "סוכרה". מה בנוגע אליו?. אני מעונינת לקבל מידע בנוגע לתחליפי סוכר ללא קלוריות שאינם מזיקים לבריאות.

13/02/2005 | 20:59 | מאת: מריוס ויטנר- תזונאי

על תשלי את עצמך. אין ולא יהיו תחליפים כאלה. השתמשי בממתקים טבעיים: סטביה, מייפל, לתת אורז, מולסה, דבש. הקלוריות נשרפות בפעילות גופנית מתונה, ללא נזק בריאותי כלשהו.