פחד מביצה???

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

20/11/2004 | 00:06 | מאת: רני

שלום רב, לפני כמה שעות פתחתי ביצה, ובחלק מהחומר השקוף היו מעין גושים צמיגיים (דומים למרקם של ג'ל), למרות זאת הכנתי מזה חביתה ואכלתי אותה, האם יש לי חשש לנזק? בתודה מראש. רני

21/11/2004 | 20:36 | מאת:

שלום רני, החלבון (החלק הלבן ) הוא בחלקו גושי וצמיגי . נראה לי שאין לך לחשוש. הקפידי לקנות ביצים ממקום בטוח עם ציון תאריך תפוגה. בברכה ציונה