תוצאות בדיקת הריוןן - תיקון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

24/05/2005 | 23:41 | מאת: אילן

אני מבקש עזרה בניתוח תוצאות בדיקת ההריון של אישתי HCG-B Quantitative (B) יצא 5413 תוצאה זו נמדדה שבוע לאחר האיחור של המחזור האם תוצאה זו קשורה להריון של יותר מעובר אחד ? אין לנו במשפחה הקרובה מישהו שנולדו לו תאומים אני לחוץ לקבל תשובה אנא תגיבו לעניין תודה

25/05/2005 | 10:21 | מאת: לאילן

לאילן ורעייתו: אי אפשר לדעת בוודאות לפי התוצאה האם מדובר בתאומים או לא. גם אם התוצאה מאד גבוהה - יכול להיות שאלה היו תאומים והאחד מהם נספג בשלב מסויים. יחד עם זאת - אפשר בשלב הזה לעשות אולטרא סאונד ולפי מספר שקי ההריון לדעת האם זה הריון יחיד/תאומים. מזל טוב והמון הצלחה.

25/05/2005 | 10:28 | מאת: מאיה

שלום אילן! מצרפת לך קישור לטבלה בה נתונים טווחי ערכי הבטא (HCB) המתאימים לפי ימים: http://www.bobrow.net/kimberly/birth/hcglevels.html אם תצטרך עזרה עם הטבלה אשמח לעזור. בהצלחה ויום טוב!

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה