ful tari
דיון מתוך פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול
שלום, אני קונה בשוק פול טרי- כלומר, פול ירוק שהפול בתוך התרמילים. אני לא אוכלת פול כי הוא עושה לי הרבה גזים אבל אני שואלת בנוגע לתרמילים של הפול- 1- האם מדובר בסיבים אשר יעשו לי גזים? 2- האם רק לתרמילי הפול יש יתרונות בריאותיים מעבר להוספת סיבים לתפריט? 3- והשאלה החשובה ביותר- האם רק התרמילים מכילים הרבה קלוריות כמו הפול עצמו, כלומר האם הם גם פחממה? או שמדובר רק בסיבים אשר דלים בקלוריות כאילו הייתי אוכלת כרוב. תודה
לקריאה נוספת והעמקה
<p>שאלה מעניינת שאין לי כלים לענות עליה. כאן פורום למחלות מעיים. זאת שאלה לפורום תזונה.</p>