פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים
מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים
![פרופסור רפי חרותי פרופסור רפי חרותי](https://images.doctors.co.il/Doctors/Forums/DoctorsImages/Desktop/di_23930.jpg)
![ברנר מרים ברנר מרים](https://images.doctors.co.il/Doctors/Forums/DoctorsImages/Desktop/di_23937.jpg)
האם מומלץ להשתמש במכשיר לבעיות זקפה בפרט וגם בכללי האם זה כדאי? או בדרך אחרת כמו prp.או חומצה אילורונית?אשמח לתשובה והמלצה על טיפול
הנסיון שיש לי אינו מוצלח. לגבי PRP וחומצה הילאריונית - מאוד לא מומלץ. עשוי לגרום יותר נזק מתועלת. ברוב המקרים בהם גבר חושב שיש לו איבר מין קטן - הכל בראש!! ועל כן כדאי לגשת קודם כל להתייעצות עם רופא בעל תעודה בבריאות מינית להתייעצות והרגעה. תקשיב לפודקאסט בסקסאפיל בו דיברנו על הגודל: https://www.ynet.co.il/dating/sexappeal/article/AC4AHAV0C
יש אצלי כאבי ביצים שקורה במיוחד שאני יושב על כסא משרדי באותו מקום (רק עם בוקסר) ובחוץ כמו אוטובוסים וכו' זה כמעט ולא מטריד אותי מה התשובה לזה?
קודם כל תיגש לרופא/ה משפחה לבדיקה שאין שום דבר. בד"כ זה נובע מגודש ולחץ של כלי הדם. אין קשר לוסוג הישיבה (משרד או אוטובוס). אולי במשרד יש לך יותר זמן להתרכז בכך.
התחתנתי לאחרונה אחרי אירוסין של 4 שנים.. משום מה לא עומד לי הפין במיטה שהיא לידי... היא נראית פצצה וממש סקסית אך לא יודע מה הסיבה.. ליד אחרות זה כן עומד וזקפה חזקה יש פתרון??
שלום לך, אפשר להבין שאתה מבואס. בתקופת הארוסים קיימתם יחסי מין? לעיתים קרובות דוקר כשזה כל כך חשוב לך לקיים יחסי מין אחרי החתונה הזקפה יורדת בגלל מתח ודאגה אם יעמוד לך. אנחנו מטפלים בזה בהצלחה כל הזמן, תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם, עדיף עם אשתך. ובינתיים תנסה להיות רגוע ולהנות מהרגע בלי לדאוג מה יקרה בחדירה
לא קיימנו יחסי מין עד החתונה מכיוון שרצתה לשמור על בתוליה.. אני ממש אוהב אותה אבל לא עומד לי דווקא עליה.. זה מכניס אותו לדיכאון לא רוצה שהיא תרגיש שאני חלש או לא מספיק טוב איתה
נשוי טרי וללא ניסיון מיני עשיר. לפני החתונה היא ראתה אותי ערום ועשינו הכל ורק היא פעם אחת היא זרקה לי מה דעתי לטפח את האזור ואמרתי שלא מפריע לי. הבעיה בתקופה האחרונה לאשתי נורא מפריע שיש לי שיער על הפין והביצים והיא מבקשת שאגלח את כל האזור כי השיער דוחה אותה ואין לה חשק מיני ובאמת היא נמנעת מלשכב איתי. לי באופן אישי זה לא מפריע מכיוון שמבחינה מינית אני מספק אותה והיא מודה שהיא נהנית אבל השיער דוחה אותה. מה גם היא טוענת שהיא רוצה לרדת לי כי זה מאוד מגרה אותה והיא נמנעת מאותה סיבה. בעקרון אין לי התנגדות אבל לפי מה שהבנתי ככל שמגלחים השיער גדל יותר ונהיה קשה יותר ואני לא מעוניין. השאלה האם זה נכון. לעשות לייזר לא אעשה מחשש לפגיעה בזרע וגם בפין עם כל המשתמע.
יש מכונות גילוח ספציפיות לאזור. עם זאת, אתה לא חייב לגלח למשעי אלא גם ניתן לדלל. רבים מגלחים ו/או מדללים ואין חשש.
בהמשך לתשובה של פר חרותי, ממליצה לכם להתיעץ עם מרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם בקשר לתקשורת האינטימית וקבלת החלטות מקרבת בנושאים אינטימיים מיניים , אם אתם חשים שהנושא גורם למתח ביניכם
היי פרופ' אני סובל מעקמת של הפין שנוטה למטה. אין לי קושי בחדירה ולאשתי הדבר מעולם לא הפריע לדבריה. אולם לי מפריע באופן אישי הענין והחשש שאני לא מגרה אותה בחדירה בשל העובדה הזו ולכן היא גומרת רק בגירוי דגדגן תוך כדי. האם זו סיבה לעשות ניתוח? האם זה הפיתרון היחיד במצב של עקמת לא קיצונית?
אם זה לא כואב, לא מפריע לחדירה, לא מחמיר, לא מפריע לאשתך - חבל לעשות ניתוח. מיותר. גם עשוי לגרום לקיצור הפין. רוב הנשים אינן מסופקות בחדירה וכדי להגיע לסיפוק צריכות גירוי ישיר על הדגדגן או על נקודת הג'י.
היי דוק , בן 25 כבר שנה פלוס ששמתי לב שיש לי שפיכה שקופה מלווה בגושים ג׳לים התייעצתי עם הרבה מה לעשות וכולם אמרו לי ללכת למעבדת זרע , האם יש מה להלחץ ? שמעתי שזה נפוץ אשמח ליעוץ מה כדאי לי לעשות , מתכנן בקרוב (שנה פלוס מינוס) להביא ילד יחד עם אשתי
אין מה להלחץ. אין צורך ללכת למעבדת זרע. הצבע, הריח, המרקם של הזרע משתנים ומה שתיארת טבעי. אתה יכול לעשות בדיקת זרע רק בשביל להרגע :)
שלום דוקטור, אני בן 46, בחודשיים האחרונים סובל מאין אונות בזמן הסקס עם האישה וגם זיקפת הבוקר נעלמה לגמרי. עדיין יש חשק מיני. בביקור אצל האורולוג הציע לי לקחת סיאליס ואמר שאין צורך בבדיקות נוספות. מעולם לא סבלתי מבעיות כאלה, לפני חודשיים התחלתי לקחת תרופה לפטרת ציפורן בשם טברינפין(למיסיל) ולכן חשדתי שאולי זו תופעת לוואי נדירה של התרופה. האם ידוע על קשר כזה, או שמדובר סתם בצירוף מקרים לדעתך? יש לי לפחות עוד חודשיים טיפול בתרופה ולא בא לי לקחת את הסיאליס מבלי לדעת את הסיבה לאימפוטנציה.
בקבוצת הגיל שלך הייתי שואל הרבה שאלות נוספות, כן הייתי עושה בדיקות מסויימות ולפי התוצאות הייתי יכול להתאים טיפול שיתייחס למצבך הרפואי, הרגשי ולקשר הזוגי בו אתה נמצא. אין קשר ללמיסיל.
מבחינת בדיקות רפואיות...הבדיקה היחידה שהפנו אותי אליה, היא בדיקת טסטוסטרון. בטווח של 6 עד 24, יצא לי 21 אם יש דברים נוספים שכדאי לבדוק, אשמח לשמוע. האורולוג שהייתי אצלו פשוט רשם לי מרשם לסיאליס וזהו.
מהבחינה הזו, כל הבדיקות הרפואיות תקינות לגמרי. תודה רבה
היי דוקטור רפי אני בן 17 רווק אני הולך להגיד בכתיבה שלי כמה מילים גסות כדי שתדע באופן מובן אני הכי רציני שיש דוקטור מבקש שתקרא הכול בבקשה זה חשוב לי דוקטור אני עד לפני חודש וחצי אז הייתי נהנה מנשים ומפנטז עליהן באופן שגרתי וצנוע אפשר לומר בגלל סיבות דתיות לא הייתי נכנס לפורנו ולא הייתי מדמיין לדוגמא שאני חודר אנאלי למישהי או בפוט שלה לא ידעתי על הדברים האלה גם בגלל סיבות דתיות כאילו כן ידעתי אבל הייתי מתחרמן מדברים אחרים שהייתי עושה עם נשים מסוימות ומדמיין אותן. אבל זה לא מה שחשוב דוקטור רציתי לומר את זה בתור הקדמה בזמן האחרון שאני מדמיין אישה שיש לי אליה משיכה מינית גבוה מאוד אני התחלתי לדמיין ולפנטז שאני מחדיר לה (אנאלי) אבל הבעיה היא שכל פעם שאני מדמיין את זה אני מרגיש את החור תחת שלי ואין לי מושג למה ריבונו של עולם זה לא חלילה שאני רוצה אלוהים ישמור לא חשבתי על זה בחיים ולא רציתי את זה ושאני מדמיין שאני מחדיר למישהי אני הכי מסופק שיש ומקבל אורגזמה מכך אבל אני כל הזמן מרגיש את החור תחת שלי שוזה חדש לי זה לא היה לי פעם זה משגע אותי אני רוצה שיעבור לא יכול שכל פעם שאני מדמיין שאני מזיין מישהי סליחה על המילה הגסה אני ירגיש את החור תחת שלי ואני לא יודע מה לעשות אשמח לעזרה זה חדש לי מקווה שתענה
מזכיר לי מאוד את השואל שזה עתה עניתי לו. כשאתה מדמיין ו/או מפנטז על משהו יכול להיות לכך ביטוי פיזי. לדוגמה, אם אתה מדמיין על משהו מלחיץ אזי קצב הלב יגבר. באותה מידה אם אתה מפנטז על גירוי אנאלי (שזה משהו בריא, לגיטימי, מענג ונורמאלי) - אזי הביטוי הפיזי יכול להיות כיווץ בפי הטבעת. זה ממש בסדר וחבל שבגלל דבר טבעי ובריא אתה נלחץ ומלחיץ את עצמך. תהנה מהמיניות שלך על כל קשת הגוונים שלה.
דוקטור רפי אני רוצה לשאול אותך שאלה אני מקווה שאתה מבין בנושא מיניות בדבר שאני הולך לשתף אותך דוקטור אני בן 17 רווק ומאז תחילת גיל ההתבגרות כל פעם שיש אישה שאני נמשך אליה מינית מלבד שאני נמשך אליה מינית אני מדמיין אותה עם מישהו אחר שהוא לא אני זה יכול להיות אדם זר או חבר או אדם מפורסם או אדם שאני מכיר שאני מדמיין אותו מקיים יחסי מין עם אותה אישה שאני נמשך אליה נגיד היום היה מישהו במכון כושר והוא היה בלי חולצה וחזרתי הביתה ופשוט דמיינתי ואוננתי עליו ועל האישה שאני נמשך אליה מינית מקיימים יחסי מין זה יכול להיות אישה מהפורנו או אונלי זה לא משנה כל עוד אני נמשך אליהן מינית . אבל דמיינתי אותם מקיימים יחסי מין ושזה קורה אני לא נמצא בסיטואציה או צופה בה פשוט מדמיין כל הזמן שאני מדמיין אדם אחר שהוא לא אני עם אישה מסוימת שאני נמשך שאני מדמיין את זה קורה אני קצת נותן יותר תשומת לב לאותו אדם אחר שהוא לא אני כאילו שאני מדמיין אותם מקיימים יחסי מין אז אותו אדם אחר שבחרתי נגיד היום שדמיינתי את אותו אדם מהמכון אז טיפה נתתי תשומת לב למחשבה שלי עליו בזמן הקיום יחסי מין או בכללי כזה ולאורך כל התקופה ממש ניסיתי לדמיין אותי בסיטואציה מינית עם גבר או מישהו שבחרתי בו נגיד את זה במרכאות לקיים יחסי מין עם אותה אישה שאני נמשך וזה לא הלך. וגם אפילו ניסיתי לדמיין את אותו אדם אחר עם אישה רנדומלית שאין לי משיכה וזה גם לא הלך זה קורה תמיד עם נשים שאני נמשך אליהן מינית ושזה קורה אני טיפה נותן יותר תשומת לב לאותו אדם אחר אבל אם האישה לא שם ולא קיימת ואני לא מדמיין אותה אין סיפוק מיני מה זה אומר דוקטור זה פטיש מיני אני לא יודע. מה לעשות זה ככה מתחילת גיל ההתבגרות בבקשה שתענה לי מקווה שאתה מבין בנושא דוקטור רפי ושאני מתכוון תשומת לב אני פשוט לפעמים חושב עליו ואז חושב על האישה שאני נמשך גם
התופעה מוכרת, אך נשאלת השאלה מדוע זה גורם לך מצוקה? פנטזיות יכולות להיות חיוביות או שליליות וכך גם השימוש בהן והשיפוט כלפיהן.
שלום, אני בן 50. לאחרונה, לאחר גירויים מיניים ממש מינימליים, אני מרגיש כאבים במפשעה בצד שמאל המקרינים גם לגב התחתון. זה החל לפני מספר חודשים כאשר הלכתי מספר ימים עם "כאב ביצים" אשר חשבתי שיעבור מאליו, מה שלא קרה. לבסוף לאחר שפיכה זה הסתדר. אבל מאז כל פעם שיש זיקפה קטנה אפילו, מתחילים הכאבים. האם התופעה מוכרת, ולמי עליי ללכת בנושא? מבחינת יחסי המין הם תקינים לחלוטין... תודה רבה
בן 28, בריא. סובל כבר 7 שנים מבעיות זקפה. זקפות בוקר לעיתים נדירות, וגם אם כן, הן אף פעם לא זקפות מלאות ואני חושד שכך קורא גם בשינה. באוננות מצליח להגיע לזקפה מלאה אך הפין מאבד מהנפח באופן מידי ויורדת הזקפה. כשאני מסתכל על הפין אני שם לב שהוא כאילו מנסה לעמוד אבל הוא רוטט כזה כאילו קיבל שוק חשמלי ולא מצליח. משהו נוסף הוא כשאני יושב עם רגליים פתוחות ומותח את המפשעות אני מרגיש נמלול בצד הימני של הפין, שמתפתח לחוסר תחושה. האם סביר להניח שיש בעיה פיזיולוגית לפי התסמינים? תודה
לפי התיאור שלך הסיכוי לקיומה של בעיה פיזיולוגית הוא נמוך, אך יש בדיקות בעזרתן ניתן לדעת בבירור אם קיימת בעיה רפואית או לא. אם קיימת בעיה רפואית - לפי הממצאים ניתן למקד את הטיפול. אם לא נמצא מקור פיזיולוגי - הטיפול יתמקד בחלק הרגשי/ מיני. והרבה פעמים - הטיפול משולב. אתה צעיר וחבל שאתה סוחב בעיה כזו שבע שנים. זה המון זמן. התגבר על מחסום הבושה ופנה להתייעצות עם רופא מוסמך בבריאות מינית.
רציתי לקבל תאור מה קורה אחרי ניתוח פיירוני . האם הכאבים נסבלים ?
בד"כ עושים ניתוח בשם נסביט. חתך קטן דרכו מוציאים את החלק המסוייד ואז תפירה שלו. כואב, אך נסבל. ניתוח די נפוץ. יש תרופות נוגדות כאב שנותנים לאחר הניתוח על מנת להפחית את רמת הכאב. וכדאי שתתייעץ עם האורולוג/ית .
עכשיו לפעמים יוצא לי זרע סתם ככה אחרי שאני משתין לא כל הזמן אבל לא אוננתי כבר שבועיים וחצי בוא נגיד וקרה כבר פעמיים
מבחינה רפואית אוננות היא פעולה נורמלית, בריאה ותקינה, אז אין שום סיבה להימנע. אם אינך מאונן, הזרע עדיין נוצר (באשכים) ומוצא את דרכו החוצה באופנים אחרים. וזה נורמלי.
היי דןקטור.. אני בן כמעט בן 40...סובל מחוסר זיקפה המון זמן..אציין שיש לי סכרת.. יש מה לעשות? אני מיואש
מחלת הסוכרת עשויה לפגוע במנגנון הזקפה, עקב פגיעה בעצבוב ובכלי דם קטנים. יש טיפולים רבים לשיפור הזקפה, עם תוצאות מצויינות בחולי סוכרת. חשוב שתעבור בירור מתאים במרפאה לבריאות מינית, אצל רופא מוסמך בתחום - על פי התוצאות ניתן להתאים טיפול מתאים וגם להתייחס לגורמים רגשיים, כגון, היאוש שלך. אתה צעיר מאוד. אל תתייאש ואל תרים ידיים.
שלום, לגבי המכשיר החדש הקיים בשוק הנקרא- ורטיקה. היות שהוא מבוסס על גלי רדיו, האם הקרינה של המכשיר ושל גלי הרדיו איננה מהווה סיכון לפוריות הגבר? או שאין במכשיר בעיה היכולה לגרום לזאת. אודה לתשובתך
בגיל 57. מקיים יחסי מין על בסיס יומי. לאחרונה שמתי לב שהפין שלי במצב רפוי עם עודף של עור שמכסה את כל הפין ובנוסף גם מעבר לכיפה. מצב רפוי (6 ס"מ) מצב זקפה (16 ס"מ). מה ההסבר לזה והאם זה תקין.
עם הגיל נוסף שומן ועור לשיפולי הבטן והם מכסים את בסיס הפין. זה נותן אשליה אופטית של פין יותר קטן, אבל אין שינוי משמעותי בגודל. לגבי הפער בגודל - יש שני סוגי פינים: כאלו שהם גדולים יחסית ברפוי - כגון 10 ס"מ - ובזקפה מתארכים מעט ל- 13-14 ס"מ . הדגם השני - שהוא כמו שלך - במצב רפוי קטן יחסית - 6 ס"מ - אבל בעוררות גדל אפילו פי 2-3. קוראים לזה אנטנה :) זה תקין לגמרי.
היי פרופסור, יש לי איבר מין די קטן ואני רוצה להגדיל אותו בכל אופצייה אפשרית האם יש דרך בטוחה להגדיל את הפין שלי לתמיד? עדיין לא השתמשתי בכלום האם כדאי להשתמש באנדרו פינס או לנטול כדורים כמו אקסטרא סייז
בבקשה תקשיב לפודקאסט איתי על גודל איבר המין. ברוב המוחץ של המקרים האיבר אינו באמת קטן. יש הרבה שרלטנים בשוק שמציעים כל מיני שיטות להגדלה ועיבוי כגון שימוש בחומצה הילאריונית, אבל זה ממש לא מומלץ. זה עשוי לגרום יותר נזק מתועלת (פרט לכיסו של המזריק). זה הלינק לפודקאסט: https://www.ynet.co.il/dating/sexappeal/article/AC4AHAV0C
שלום, אני בן 38, בקיץ שעבר פגשתי בחורה שאני ממש נמשכתי אליה והיא נמשכה אליי, אבל כשנכנסו למיטה לא משנה מה היא עשתה, פשוט לא הייתה לי זקפה! חשתי סוג של כאילו האיבר קצת נאמב ולא באמת מחובר לגופי ומן הסתם שזה הלחיץ אותי מהתחלה וניסיתי לעשות הכל כדי שיעמוד לי לפני שהיא תגיע אליו אך ללא הועיל.וגם היא לא הצליחה. היא חשבה שהתרגשתי כי כי רציתי אותה הרבה זמן ושאולי לא האמנתי שזה קורה וניסתה להרגיע אותי, אני חשבתי שזה כי שתיתי המון אלכוהול לפני שהיא באה אליי וגם איתה. חבר אמר לי שזה בטוח בגלל האלכוהול. בגלל החויה הזו לראשונה בחיי נכנסתי לקצת חרדה ולקח לי כמה שבועות להתגבר, מרוב לחץ שהכל בסדר שם למטה, הקפדתי לאונן באותו השבוע המון ולקח זמן לזקפה, רק אחרי זה ויתרתי על פורנו ונתתי לזה כמה ימים ולאט לאט התחלתי שוב להרגיש גירוי והכל חזר לשגרה. עכשיו פגשתי עוד בחורה שדיי דומה לבחורה ההיא שרציתי, וגם את זו אני רוצה ושוב חזרה הבעיה. יש אינטימיות והכל כשאנחנו בשיחות טלפון ואני מגורה, אבל ברגע שקבענו להפגש נאלצתי לבטל כי שוב מרגיש שהאיבר נאמב, והפעם מלווה בסוג של כאב או הרגשה לא נעימה מכייון התעלה שמתחת לאשך השמאלי לכיוון הישבן. מה יכולה להיות הסיבה? האם יש המלצה על ויאגרה טבעית בלי מרשם שיכולה לעזור לפני האקט? ב2 המקרים מדובר בנשים שאני ממש רוצה ונמשך אך משהו מלחיץ אותי, אולי שלא אדפוק את זה ואפשל שוב. תודה
אתה מתאר חרדת ביצוע קלאסית, עליה כתבתי כאן רבות. הטיפול בחרדת ביצוע צריך להיות טיפול סקסולוגי ממוקד בחרדה על כן ממליץ לך לקבוע פגישה בהקשר זה. אין כזה דבר ויאגרה טבעית ובכל מקרה זה לא הטיפול המומלץ.
היי, התחלתי לשים לפני כמה חודשים תמיסה רוקחית על הקרקפת של מינוקסידיל ופרופסיה, זאת כחלק מתהליך של השתלת שיער שעברתי לאחרונה. בחרתי בתמיסה כי הבנתי שלכדור של פרופסיה יש לפעמים תופעות לוואי שקשורות לחוסר חשק מיני/דיכאון וכו' ולהבנתי השימוש בתמיסה מוריד את הסיכויים לתופעות לוואי אלו לעומת הכדור. לאחרונה, לאחר אוננות ושפיכה שמתי לב שהזיקפה שלי נופלת ממש מהר, אני לא יודע אם זה קשור לשימוש שלי כמה חודשים בתמיסה אבל חשבתי לשאול אם אתם מכירים את התופעה.במידה ולא ממה זה כן יכול לקרות לדעתכם? אני מרגיש שהאיבר נהיה קטן משמעותית כמעט בין רגע. תודה, אסי.
יש סינדרום שקרוי PFS - סינדרום של שימוש בפינסטריד (פרופסיה) - אבל זה בדג"כ לא קורה מתמיסה. אין שום קשר לגודל של האיבר. זה משהו סובייקטיבי בתחושה שלך. אם אתה חושב שיש קשר, פשוט תפסיק השימוש - עדיף קרחת, זקפה וחיוך מאשר בלורית ודמעות.
תודה, האם אתה מכיר תופעות לוואי אחרות לתמיסה?
קראתי על נפלאות ה-pt141, לא יודע איך להשיג מהחומר הזה לנסיון ?
היי רקע כללי: רווק, בן 32 לאחרונה התחלתי לעסוק בהכרויות מין מזדמן וריגושים. יצא לי מספר פעמים להשיג מפגשים רומנטיים ומיניים עם בחורות מושכות, כוסיות. אלא, שבפעם ראשונה עם הבחורה אני חש טירוף...משיכה עזה ואילו אחרי פעם אחת, או גג 2-3 פעמים, ההתלהבות והטירוף יורדים לי...וכבר לא בא לי לקבוע איתה. הגיע למצב שבחורה כוסית רוצה לקבוע איתי ואין לי חשק. האם זה תקין? שגבר יאבד משיכה או התלהבות לבחורה שהיא לחלוטין מושכת ולטעמו, אחרי 1-3 מפגשים מיניים? הטסטוסטרון שלי הוא 13 אם זה משנה עד כמה זה קורה לגברים אחרים, שממצים מהר תשוקה לבחורה **מושכת ** וצריכים בחורה מושכת אחרת כדי להשיג ריגוש חוזר? למיטב הבנתי, כשמדובר על פרטנרית שנראית טוב ולטעמי, התשוקה אמורה להשאר זמן רב השאלה אם זה מעיד על טסטוסטרון נמוך? צורך בבדיקות?
זה בכלל לא משהו גופני. בכלל לא קשור לטסטוסטרון. זה אישיותי / רגשי. קשור לעבר שלך ולרקע שלך, ולא כאן המקום להיכנס לכך. זה ממש כמו ילד שמחכה זמן רב לצעצוע יקר ואז משחק רק איתו יומיים שלושה , זורק אותו ושוכח ממנו. ומנדנד לקבל את הצעצוע הבא. המנגנון הרגשי דומה. אם אינך יכול לפתח קשר בשל כך וזה עוצר אותך - פנה לטיפול רגשי-מיני.
היי שאלה כללית: פרטנרית מינית שלא יורדת לגבר בזמן סקס...האם זה מעיד על פגם בתשוקה או משיכה? באופן יותר ספיציפי , אני כעת יוצא עם בחורה בת 32, בתולה...שכבנו אבל היא מסרבת בכל תוקף לרדת ומשמע שזה מגעיל אותה האם זה מעיד על פגם בתשוקה שלה אליי? מבקש תשובה כנה, גם אם זה מעיד אז תגידו שאען יש בעיה, לא מחפש שתגידו לי אמת ורודה :)
זה לא מעיד על פגם בתשוקה שלה אליך. בכלל לא. זה מעיד על העדפה מינית שאינה כוללת מין אוראלי. לא כל אחד/ת אוהב/ת את כל סוגי המגע המיני. יש כאלו שקשה להן לרדת ברמה רגשית. כל אחת מסיבותיה שלה. לא לקחת אישית.
שלום רב, בן 25 ללא נסיון מיני.. שמתי לב שלאחר שפיכה באוננות אמנם הפין יורד מזקפתו למצב נוקשה ומלא אל הוא יורד לא נשאר זקוף הוא יורד לזווית של מתחת לקו האופקי לא מקביל לבטן כמו בשיא השפיכה והזקפה..ועדיין לאחר השפיכה יש תחושה נעימה לבערך עוד 10 דקות שכאשר אני מכווץ ומרפה את פי הטבעת ושרירי הבטן אני מקבל תחושות של אוגזמות חלשות יותר יש לציין שלאחר השפיכה אני ממשיך לשפשף בעדינות..האם המצב תקין?
הכי תקין שיש. מעיד על כך שאתה יודע להתרכז בתחושה גם לאחר השפיכה, להאריך ולהנות ממנה. זה בסדר וגם כייף.
היי אני בן 35 שמתי לב שאין קורלציה בין איכות הביצועים המיניים שלי בכל סיטואציה: לא עם בחורות שונות ואפילו לא עם אותה בחורה. פירוט: זיקפה - יש סיטואציות או בחורות שאיתן באה לי זיקפה במיידית ויש שצריך להתאמץ, והיא נופלת אפילו תוך כדי אקט משך גמירה - יש סיטואציות שאני גומר ממש לאט עד שהבחורה מתעייפת. ופעמים שגומר ממש מהר חשק מיני - פעמים שאני עם תשוקה טובה ופעמים שאין כמעט חשק מיני השינויים קורים לרוב עם פרטנריות מיניות שונות אולם יכולים לקרות גם עם בחורה זהה כגון שפעם אחת אגמור מהר ופעם אחת יהיה לי ממש קשה לגמור עם בחורה שאתמול גמרתי אצלה מהר. יום אחד יש לי תשוקה מינית, יום שני לא ממש. בבוקר תשוקה נמוכה, ערב גבוהה, או להיפך. האם הבעיה שאני מתאר מוכרת, ומה הטיפול?
מה שאתה מתאר אינו בעיה. גם בנושאים אחרים הביצועים שלנו אינם אחידים ותלויים בגורמים פיזיים, רגשיים וחברתיים רבים של הקורה איתנו באותו יום, שבוע וחודש. אתה לא רובוט. תפסיק לבדוק ולשפוט את הביצועים שלך בכל רגע נתון ונסה ללמוד להתמקד ולהתרכז רק בהנאה וכיצד להעצים אותה.
היי אני בן 37 יוצא כ5 חודשים עם בת זוג חדשה בהתחלה בפעמים הראשונות מאד נמשכתי אליה וחשתי תשוקה עזה כל פעם שהתמזמזנו כיום, הטירוף ירד לי... יש משיכה בסיסית אבל חסר לי משהו... האם זאת תופעה תקינה/נפוצה? ומה הפתרון?
שלום סהר, מה שאתה מתאר הוא מוכר ורגיל, בקשר ארוך טווח לרוב לא מדברים על תשוקה עזה או טירוף אלא על משיכה בסיסית שיחד עם חברות ותקשורת פתוחה יכולה לבנות חברות אינטימית טובה ומספקת. רמת המשיכה בין בני הזוג יכולה להיות שונה ביניהם , ובינם לבין זוגות אחרים, וזה יכול להשתנות במשך הזמן, העיקר שיש בסיס של משיכה שמאפשר הנאה מהמגע והסקס
היי אני בן 37 פעיל מינית באפליקציות שמתי לב שיש לי משיכה מיוחדת ללחדור לעכוז ישבן של בחורה, ולגמור בין פלחי הישבן, בלי לחדור לחור פי הטבעת. מה שאני תוהה זה, האם זה נחשב לסקס? כי לכאורה יש סקס אנאלי, אבל זה לא אנאלי יש וגינאלי, יש אוראלי אבל האם מוכר מושג שמבטא סוג כזה של סקס של חדירה לעכוז בלבד? ומעניין אותי עד כמה זה תקין? כי משום מה אני לא שומע על עוד גברים עם העדפה כזאת...יש חובבי סאדו, חובבי אנאלי, חובבי אוראלי לא שמעתי על פטיש כזה של ישבן שנרשם בספרים. ובנוסף - עד כמה התופעה קיימת אצל גברים סטרייטים אחרים? מה האפידימיולוגיה שלה בערך, באחוזים? בערך בערך...לא מחפש מספר מדוייק, אלא להבין אם זה פטיש ונטיה שהמצאתי או דבר שקיים בשוק הסקס
פטיש (כגון, משיכה לנעליים, איבר בגוף וכדומה) כל עוד נעשה בהסכמה וללא גרימת נזק לצד השני הוא תקין ועשוי להיות מאוד מענג. והישבן הוא איבר מאוד נפוץ בנושא של פטיש. ראה המחזות של חנוך לוין...
יקירה אני נושק לגיל 77 מלא רצון למין ומתחיל עם נשים ..אבל לצערי זה מספר שנים שהזקפה חלשה ונחלשה עוד יותר.. ויש לי ידיה שהיא רוצה רק מין אורלי ומוצצת עד שאני משפריץ מים או שתן לא ברור ..כמו כן ידוע לי שיש קשר לכך שעברתי ניתוח פרוסטטה ,ומאוד חשוב לי לפתור את בעיית הזיקפה שממש כבר לא קיימת ..מה עושים??? תודה מראש.עזיז
תפנה למרפאה לבריאות מינית - יש המון פתרונות לשיפור הזקפה ושיפור איכות החיים הנלווית למיניות. זה מחייב תשאול קצר, לעיתים בדיקות נוספות.
שלום פרופסור, בן 25. מפחד להתאמן מפני שאני מפחד לקבל וריקוצלה עקב האימונים. נחשפתי לתופעת הוריקוצלה מאנשים בצבא/אחרי הצבא של ח׳ברה שהתאמנו במכון. כמובן שידוע לי שלא כולם מקבלים וריקוצלה מאימונים אך אני ממש חושש להתאמן בחדר כושר ולקבל את זה גם. האם התופעה יכולה באמת לצוץ עקב אימונים ?
נוטל ויאגרה מינון נמוך אך מרגיש דופק לב קצת יותר מהרגיל זה טבעי ?
אני בן 77 בקרוב. ולפני 12 עברתי ניתוח פרוסטטה,, עד לפני שנים הייתה פעילות מינית טובה עם שפיכת זרע. בארבע השנים האחרונות אין לי זיקפה כמעט.. ובמקום זרע משפריץ שתן או מים במציצות כי אין לי זיקפה כמעט ולכן המציצות הן הפורקן .. מה עושים בבקשה..תודה
זה בגלל ניתוח הערמונית בו נפגע מוצא השלפוחית (הסוגר). זרע לא יוצא אך שתן יוצא בקלות. כדאי להתרוקן היטב לפני. לגבי הזקפה - פנה לייעוץ במרכז לבריאות מינית. יש פתרונות.
לאחרונה יש המון פרסומים על מכשיר בשם ורטיקה שבעזרת טכנולוגיית rf משפר פלאים את התפקוד המיני, ומייתר את הצורך בויאגרה. הבעיה היא שכל הפרסומים הם מטעם החברה. לפי הפרסומים המחקר קשור כביכול לבי"ח רמב"ם. יש מידע מקצועי אובייקטיבי לגבי יעילות המכשיר?
פרט למחקר שבוצע ברמב"ם עדיין אין מידע רב. הטכנולוגיה RF אינה חדשה ובשימוש בתחומים רפואיים אחרים.
מניסיון של חודשיים - שום שיפור. לא יעיל לחלוטין. ייתכן שלאחרים כן הועיל (או שלא)
איך אוכל לדעת אם הבן זוג לוקח עזרים רפואיים בשביל לתפקד מינית? והאם העזרים רפואיים עוזרים גם אם הוא לא נמשך אליי? זאת אומרת האם ויאגרה או דומים לה יכולים להשפיע גם על החשק המיני והמשיכה
רק בן הזוג שלך יודע אם הוא משתמש בתרופה כלשהי לחיזוק התפקוד המיני. את צריכה לשאון אותו, האמון ביניכם מאוד חשוב סיאליס או ויאגרה מזרימות את הדם לאיבר המין של הגבר כאשר הוא באוירה יחסית רגועה ומרוכזת, התרופה לא משפיעה ישירות על משיכה או חשק. תשתפי אותו בהרגשתך לגבי אי בטחון במשיכה שלו אלייך ותסבירי לו מהיכן זה נובע
לפני כמה שנים חוויתי בעיה בתפקוד המיני. מאז אני לא זוכר את הזקפה שלי כמו שהיא הייתה. אז הזקפה שלי חזק הייתה עומדת רק שהייתי חושב על סקס, או שאני מתעורר משינה וכאלה. היום אני מרגיש שהזקפה שלי יותר חלשה. אני יוצא עם מישהי כמה חודשים ואני לוקח כרגע ויאגרה זה עושה את העבודה אבל עדיין הזקפה לא כמו שהייתה. יש לציין שלפני שבועיים עשיתי בדיוק והעל יצא תקין. גם באוננות אין לי ממש חשק לזה כי הזקפה לא חזקה. מה יכולה להיות הבעיה?
לפי התיאור שלך הרקע הוא רגשי ולא פיזי. כלומר הגוף יודע לייצר זקפה , אך לעיתים זה לא קורה. צריך לבדוק מה קורה באותן סיטואציות בהן אתה "נכשל". אם התופעה ממשיכה ומטרידה אותך - פנה לבירור וטיפול מתאים במרכז לבריאות מינית.
היי אני בן 37 פעיל מינית באפליקציות שמתי לב שיש לי משיכה מיוחדת ללחדור לעכוז ישבן של בחורה, ולגמור בין פלחי הישבן, בלי לחדור לחור פי הטבעת. מה שאני תוהה זה, האם זה נחשב לסקס? כי לכאורה יש סקס אנאלי, אבל זה לא אנאלי יש וגינאלי, יש אוראלי אבל האם מוכר מושג שמבטא סוג כזה של סקס של חדירה לעכוז בלבד? ומעניין אותי עד כמה זה תקין? כי משום מה אני לא שומע על עוד גברים עם העדפה כזאת...יש חובבי סאדו, חובבי אנאלי, חובבי אוראלי לא שמעתי על פטיש כזה של ישבן שנרשם בספרים. ובנוסף - עד כמה התופעה קיימת אצל גברים סטרייטים אחרים? מה האפידימיולוגיה שלה בערך, באחוזים? בערך בערך...לא מחפש מספר מדוייק, אלא להבין אם זה פטיש ונטיה שהמצאתי או דבר שקיים בשוק הסקס
שלום רב, אני בן 37, נוטל 3 שנים טסטומקס 50 מ"ג עקב בדיקות דם שזיהו טוטאל טסטוסטרון נמוך במיוחד. ישנן מספר תופעות לוואי שקיבלתי שאני משוכנע שהן מהתרופה (וגם נחשבות לנפוצות) וישנן מספר תופעות לוואי כלליות יותר שאני לא משוכנע אם יש קשר ישיר לתרופה אך הן מופיעות בעלון לצרכן כתופעות לוואי אפשריות. תופעות הלוואי המיניות הינן: התכווצות שק האשכים, ירידה בכמות פליטת הזרע, בעיות במערכת השתן (שקשורים לבלוטת ערמונית שגדלה)- בין היתר קשיי התרוקנות, זרם חלש, צורך להשתין לעיתים קרובות וקימה בלילה להשתין. בעיות נוספות שיש לי: כאבי ראש, אובדן זיכרון. (תופעות שמופיעות בעלון אך אני לא יודע אם אפשר לקשר אותן ישירות דווקא לתרופה). בנוסף אני סובל מדום נשימה בשינה אשר לא מטופל, קראתי שזה גם מחמיר את דום הנשימה בשינה. האם לאור בעיות אלו היית ממליץ להפסיק את הטיפול? אין היום דרך למצוא מה גורם לירידה ברמת הטסטוסטרון כדי לגרום לו לחזור לרמות נורמליות? עשו לי MRI ולא מצאו לי בעיה בהיפופזה.
זו שאלה לפורום אנדוקרינולוגי. בקצרה - טסטוסטרון הוא הורמון המין הגברי . בקבוצת הגיל שלך חשוב מאוד לברר את סיבת הירידה , כי הוא אמור להיות תקין. לא נהוג לתת טסטוסטרון בקבוצת הגיל שלך לפני ביצוע הבירור כי מתן מקור חיצוני מדכא ייצור זרע ומונע ייצור טסטוסטרון עצמו (בשל דיכוי המנגנון המוחי). יש תרופות אחרות שמעודדות ייצור, כגון, קלומיפן. כל מקרה לגופו. אז בהחלט חלק מהתופעות שאתה מתאר נובעות ממתן טסטומקס. ואתה צריך להתייעץ עם אנדרולוג או אנדוקרינולוג.
היי אני ואשתי התחלנו להתנסות במין אנאלי כשאשתי שוכבת על הבטן אני מתקשה לחדור אליה אנאלית וזה מתפספס לי האם חובה לשכב בתנוחת דוגי או להרים ישבן? והאם צריך לשים ווזלין או חומר מסויים? עוד שאלה וסליחה מראש....אנאלי זה גם לחדור רק לתוך העכוז, או לחדור ממש לחור פי הטבעת עצמו? עמוק? סליחה על השאלות...אנחנו אמנם מנוסים בסקס אבל אנחנו חדשים באנאלי, ומסתבכים בביצוע. בתודה רבה מראש וסליחה על אי הנעימות
קודם כל יפה שאתם רוצים לגוון ואין צורך להתנצל על כך. אבל מין אנאלי זה לא דבר בנאלי וכמו כל דבר אחר במין מחייב ניסוי וטעיה, עד שתמצאו מה שמתאים לכם. זה יכול להיות דוגי , אבל גם יכולות להיות תנוחות רבות אחרות. אנאלי זה ממש חדירה לפי הטבעת. יש כאלו שנהנים משפשוף חיצוני סביב פלחי העכוז. חשוב לוודא קודם כל שפי הטבעת נקי, להשתמש באצבע אחת ורק כשממש נעים ונח שתי אצבעות. הרבה חומר סיכה, כי בניגוד לנרתיק לפי הטבעת אין מסכך טבעי. יש מגוון רב של חומרי סיכה מתאימים ונוחים יותר מוזלין. אין צורך להסתבך ולהתמקד בביצוע, אלא להיות מרוכזים בעיקר בהנאה!
היי שלום קראתי וראיתי שיצא לי איזה 2 טיפות של נוזל דביק מאיבר המין וחקרתי שזה נוזל טרום שפיכה רציתי לדעת אם יש בזה זרע
בדרך כלל אם זה לא מלווה בגמירה, אלא טיפות שיוצאות בשלב הגירוי זה נוזל טרום שפיכה או פרה-קאם - precum. הוא בד"כ כלל אינו מכיל זרע, אך אם זה במהלך אקט וקרוב לגמירה זרע כבר יכול להסתנן אליו קלות....
שלום, אני מאוד נהנית מהתנוחה המיסיונרית אך בעלי ככל הנראה לא חש מספיק גירוי בתנוחה זו והזקפה שלו מאוד חלשה בה. מה ניתן לעשות? החשק המיני שלי לא גבוה ואני מחפשת דרכים ליהנות יותר מסקס עם בעלי וזה משהו שמאוד מפריע לי כנראה לעוררות ולחשק.
האם אתה ממליץ על שימוש בויאגרה במצב זה?
בכלל כדאי לגוון ולתקשר סביב הדרך לגוון. אם שומרים על שגרה, אז ממש כמו באוכל - התיאבון עשוי לרדת. אז כדאי לברר מדוע החשק המיני של בעלך אינו גבוה, לשלול סיבות רפואיות ולתקשר על מנת לגוון ולשפר את ההנאה. ולא, ויאגרה אינה הפתרון, כמו שאקמול אינו פתרון לכאב שיניים שמצריך טיפול שורש.
היי אני בן 37 שמתי לב שעם בחורות יש לי תשוקה והנאה רבה בעיקר ממין אנאלי, פחות מוגינאלי. הכוונה מין אנאלי עם בחורות בלבד. האם התופעה תקינה? קיימת אצל גברים סטרייטים? האם זה מעלה חשד לנטיה מינית הפוכה? אין לי או לבת הזוג תלונות, הסקס שלנו טוב, מה שמטריד אותי זה אם התופעה תקינה רפואית אצל סטרייטים.
אין לזה שום קשר לנטיה מינית. אגב, אין כזה דבר "נטיה מינית הפוכה". זה ביטוי הומופובי שא.נשי המקצוע מאוד לא אוהבים השימוש בו. יש כאלו שנמשכים אל המין השני ויש כאלו שננמשכים אל בני מינם, ויש כאלו שאל שני המינים. והכל נורמלי, תקין ובריא. לא הפוך, חלילה. וכאמור, למשיכה שלך למין אנאלי אין שום קשר לנטיה כלשהי. זה בסדר. תיהנו מכך.
יש שיטה או תרופה לקחת אותה כדי שהקול שלי יהיה גברי יותר. אני בן 21, ומשקלי הוא 101 יש לי הרבה שומנים בבטן. ואיבר המין שלי כמעט נעלם. גם אין חשק מיני לנשים. אפשר לקבוע פגישה או לעזור מכאן בפורום.
שאלת גם למטה ועניתי שם. נראה שאתה צריך להקפיד על אורחות חיים, כי המשקל שלך גבוה. זה תנאי בסיסי. מעבר לכך - הפורום מיועד לייעוץ והכוונה ראשונים בלבד.
שלום יש לי בעיה כמה זמן שאני עם אשתי ואנו חמים מאד והאיבר ג״כ מתקשה. אבל אני לא מצליח בשו״א לגמו הוצאות הזרע ומאד מפריע לי הבעיה יש לך עצה לזו? יישר כח להבא
שלום נחום. כן אנחנו מטפלים בהצלחה בתופעה הזו של גברים שלא גומרים, לא מגיעים לאורגזמה ושפיכה. זה יכול להיות מסיבה רגשית, מחוסר רכוז, מלחץ., ואנחנו בודקים גם רקע רפואי. מה קורה באוננות? תפנה עם אשתך למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם
וכמובן ניתן ורצוי לפנות למרפאה לבריאות מינית עם רופאים בעלי תעודה בבריאות מינית - ואז יש התייחסות הוליסטית למרכיב גופני ורגשי.
שלום. לפני כמעט חודש, עשיתי בדיקת דם הכוללת רמת הטסטוסטרון, לקחתי את הבדיקות והלכתי לרופא אינדוקרינולוגיה ושם הוא אמר לי שהכל תקין. אבל אני מרגיש שיש לי בעיה. כי יש לי קצת ציצים ואיבר מין קטן בזמן שהוא רפוי הוא קצת ראוי. אשמח לעזרה
אני גם יש לי בעיה , שהקול שלי כמו נשים ולא יודיע איך לפתור את זה
לא הכל קשור בטסטוסטרון, אך אם רמתו תקינה, אז ברור שלגודל האיבר ולקול שלך אין שום קשר אליו - אלא זו הגנטיקה שלך. "ציצים" בגבר דווקא יכול להיות קשור לרמת פרולקטין, אך בד"כ כשבודקים רמת טסטוסטרון גם רמתו נבדקת.
יש שיטה או תרופה לקחת אותה כדי שהקול שלי יהיה גברי יותר. אני בן 21, ומשקלי הוא 101 יש לי הרבה שומנים בבטן. ואיבר המין שלי כמעט נעלם. אפשר לקבוע פגישה או לעזור מכאן בפורום.
היי, אני יורדת לו לפעמים זה לוקח שעות כי הוא "אוהב לגמור ממציצה" הבעיה שאני לא מצליחה לגרום לו לגמור ממציצה ושאנחנו שוכבים הוא גם לא גומר מסקס.. ואז זה ממש לא נעים וגורם לנו להתווכח שאני לא יורדת לו מספיק טוב..
את לא אחראית על האורגזמה של חבר שלך. עצם העובדה שהוא מתקשה לגמור לא תלוי באיכות המציצה שלך, אלא ביכולת שלו לשחרר, להתמסר ולהיות ברגע. אם זה חוזר על עצמו זו תופעה שקרויה שפיכה מעוכבת וצריך לטפל בכך.
הי פורפ חרותי, עשיתי טעות נוראית לפני יומיים התאפקתי מלא זמן, מעל שעה עם שלפוחית מלאה. אחרי שהגעתי לבסוף לשירותים והשתנתי התחילו לי מלא גזים-לא ידעתי שזה קשור בכלל. ועכשיו כבר יומיים שאני בלי דחף לפיפי וגם כשאני הולך אני פתאום צריך להתאמץ וגם כשיוצא יוצא חלש משמעותית. עוד דבר, גם אין לי זקפות בוקר פתאום. הדברים קשורים? מה אפשר לעשות? אני מאוד מאוד מודאג תודה רבה
לא תיארת את גילך או אם יש מחלות רקע. לא נראה שהתופעות שתיארת קשורות, אלא שפשוט מאוד נלחצת מהסיטואציה. אם ההפרעות ממשיכות כדאי לפנות לרופא/ה משפחה.
בן 33 ויש לי קרוהן ברקע.
הייתי אצל אורולוג והוא אמר לי אין דבר כזה תשתה ותרגיש שאתה צריך פיפי. וזה כבר היום החמישי שאין לי דחף להשתין אני מרגיש שאני צריך להשתין בעיקר אם אני בעמידה וגם הלחץ חלש משמעותית ובעבר. אני ממש מודאג
מצב של לחץ מקשה על השתנה בשל התגובה העצבית שלו. נראה שאתה בסוג של מעגל כשפים. כי אתה בחור צעיר ולקרוהן אין שום קשר. קשה לי להאמין שהגורם הרפואי, אך אם זה ממשיך להטריד ולהלחיץ אותך כדאי שתיגש לבירור כדי לשלול מצב רפואי.
ראיתי ראיון שנערך עם ד"ר מסויים שבה הוא אמר שבמידה וזרע גברי לא נפלט החוצה במשך 3 ימים רצופים, הוא חוזר חזרה ונספג בערמונית, וזה יכול לגרום לדלקת. כלומר שעדיף שזרע יפלט כל 3 ימים בשביל לשמור על איכות הזרע ובריאות הגוף. לי זה חידש, כי אני הבנתי אחרת כל הזמן הזה. האם נכון הדבר שזרע שנספג חזרה לגוף (לערמונית) גורם לדלקת? נ.ב פרופסור אשמח שתענה על השאלה בנוגע ל2 מקרים: 1. במידה והזרע לא נפלט 3 ימים כי לא בוצע אקט מיני 2. בוצע אקט מיני אך הגבר שמר על הזרע ולא פלט (טנטרה וכו') תודה רבה לך.
לא יודע את מי אתה מצטט. אך העקרון הוא שזרע נוצר על מנת להיפלט. אם הוא לא נפלט - ולא משנה אם בגלל שלא בוצע אקט מיני או שהגבר מנע את הפליטה, אז הוא "מפורק" איכשהו. אין לו היכן להצטבר. לצורך ביצוע בדיקת זרע מיטבית מבקשים התנזרות של 3 ימים (כדי שייווצר מספיק זרע) אך לא יותר משבוע (כדי שלא תהיה הצטברות רבה מדי). וזו הסיבה.
תודה לך! בהמשך לתשובתך: האם זה שהגוף מפרק את הזרע, אך לא מתרחשת פליטה, מזיקה לטווח ארוך לגוף? נגיד נדבר אפילו בחודשים רצופים ללא פליטה. או שהזרע מפורק אמנם ע"י הגוף, אך הכל בסדר ותקין ללא השלכות רעות? תודה לך!
אשך שמאלי נמוך בישיבה נוגע בכיסא וכואב חזק .
אני סובל מבעיית השפיכה המהירה על איזה תרופות או מה היית ממליץ לעשות או לקחת בשביל לפתור אותה משהו שיכול לעזור לי ולא מזיק לי ולהנאה שלי
כתבתי רבות על שפיכה מהירה. מציע שתאזין לפודקאסט בו עניתי בפירוט על שאלתך: https://www.ynet.co.il/dating/sexappeal/article/j734wwrt9
שלום הפין רפוי לחלוטין כל היום כבר כמה חודשים כמעט ולא הייתה זיקפה לאחרונה מתחילה להיות זיקפה רק בשינה לא במהלך היום ולא בבוקר
אתה צריך לפנות לבירור ואבחון במרפאה לבריאות מינית, על מנת לשלול גורם רפואי כלשהו ולהתייחס לגורמים רגשיים, אם ישנם. עצם העובדה שמופיעה זקפה בשינה מכוונת לכך שהבעיה כנראה אינה רפואית.
בן 65 ומקיים יחסי מין בתדירות של 5 פעמים בשבוע. ביחסי מין ביננו אני הפעיל כ- 15 דקות מבלי לגמור ורק אז אשתי הפעילה. כדי להגיע לאורגזמה לוקח לה בממוצע 20 דקות ובתנוחה מסוימת. בשתי המהלכים אני מחזיק את עצמי לא לגמור כדי שהפין יעמוד לאפשר לאשתי לגמור ורק אז אני גומר בתוכה. לפעמים האיבר מין שלי לא מספיק עומד חזק כדי לגרום לה להגיע לשפיכה ונאלצים לוותר על האורגזמה של האשה. מה ניתן לעשות כדי שהאיבר מין שלי ימשיך להיות עומד חזק. האם נטילת ויאגרה הפתרון היחיד או שיש עוד פתרונות. תודה
שלום לך, האם אשתך גומרת לפעמים מגרוי הדגדגן? לרוב הנשים קל יותר לגמור מהדגדגן מאשר מחדירה, ובמקרה כזה אשתך יכולה לגמור גם בגרוי חיצוני ולא צריכה להיות תלויה בך שתחזיק מעמד עוד יותר זמן בחדירה
בהמשך לשאלה הקודמת - ראשית תודה! אני בן 65. לציין שסובל גם מאוסטיאופורוזיס קשה ותת פעילות של בלוטת התריס. האם קיימת תרופה אחרת שאינה משפיעה על הערמונית בצורה כזו?
לא. טסטוסטרון זה הורמון שניתן לקבל בכמה צורות, כגון, קרם שנספג דרך העור או זריקה לשריר. אך בסופו של דבר זה טסטוסטרון. אוסטיאופורוזיס קשור בחסר טסטוסטרון.