על חשיבות צריכת מוצרי חלב
על חשיבות צריכת מוצרי חלב
תאריך פרסום: 09/01/2000
מחקר שנערך לאחרונה בחסות ה- National Institute of Health מדווח שצימחונים אשר אינם צורכים מוצרי חלב, נמצאים בסכנה מוגברת לשברים בשל כמות סידן נמוכה בדיאטה ובשל אכילת חומרים המונעים ספיגת סידן. המחקר הראה שגם אם מנסים להוסיף לדיאטה ירקות המכילים סידן רב (כברוקולי לדוגמא) הרי שהכמות הנדרשת איננה מעשית. מומלץ אם כך שאנשים אלו יוסיפו לדיאטה תוספות סידן בכדי למנוע אוסטאופורוזיס.