חלב פרה או חלב צאן?
רבים מהאנשים סובלים מרגישות לחלב. נשאלת השאלה האם חלב הצאן הוא הפיתרון לבעיות לקטוז. צפו בסרטון ותקבלו תשובות
תאריך פרסום: 23/03/2008
מאת: מערכת zap doctors
החלב ומוצריו מהווים מקור חשוב מאוד לחלבון ולסידן בגוף האדם. "הקרב" בין חלב הפרה, שכולנו מכירים, לחלב הצאן, שכולל כבשים ועזים, אינו חף ממיתוסים ומאמירות לא מבוססות.
החלבונים בחלב צאן דומים לחלבונים בחלב פרה, לכן חלב הצאן אינו משמש חלופה למי שסובל מלקטוז - רגישות לסוכר ולחלב. לפיכך, אדם ששתה חלב פרה וסבל מכאבי בטן, שלשולים, גזים ובטן נפוחה, לא ימצא מזור בחלב הצאן.
בכתבת הווידאו שלפניכם תקבלו סקירה מקיפה על הקרב בין חלב הפרה לחלב הצאן.
בואו לדבר על זה בפורומים הבאים:
פורום תזונה קלינית
פורום דיאטה, תזונה והשמנת יתר - בשיטת ד"ר לוי
לערוץ חיים טוב - לחצו כאן.