רק עכשיו ילדת, וכבר את רוצה לחזור לגזרה: מה ההשלכות על...
יש לי נשירת שיער איומה אולי הנשירה התגברה בעקבות זה שחליתי בקורונה אך היתה גם לפני.רופא עור נתן לי ויטמין בי 6 300. למשך 4 חודשים. קראתי שזה מינון מאוד גבוה. מה דעתכם בעניין והאם יכול לעזור לנשירת השיער. אודה לתשובתכם מאד מודאגת.
שלום, זה עשוי לעזור, אבל חשוב לבקש רמה של ZINC מכיוון שלרוב נשירת שיער קשורה לחוסר באבץ.
שלום, מה ההבדל בין מגנזיום ציטרט לכזה המשלב גם ויטמין בי 6? האם את זה עם הבי 6 ניתן לקחת לפני שיה או שהוא עלול לגרום לאינסומניה? תודה
שלום רוני, תוסף של מגנזיום יכול להגיע עם תוספת של B6 או בלי תוספת של B6. התוספת של ה - B6 מסייעת לספיגה טובה יותר של המגנזיום בגוף. בהחלט אפשר ומומלץ לקחת מגנזיום לפני השינה על קיבה ריקה . בהצלחה ורק בריאות!
לת
היי, B6 לא אמור למנוע שינה.. ויטמיני B עלולים לעיתים להיות מעוררים.. ולכן מומלץ לקחת אותם ביום, אבלל זה שונה ממגנזיום עם B6 אותו יש לקחת בלילה והוא אמור דווקא לשפר את איכות השינה. בהצלחה !
ר
שלום ד"ר. כתבתי כאן בעבר. לפני 4.5 שנים הייתי בחוף הים ודרכתי על משהו חום. לא יודעת מה זה היה, אני רק זוכרת שלאחר מכן התחילו אצלי כל מיני תופעות מוזרות. נקודות אדומות קטנות על הרגליים, מחלת חום אחרי 4 שבועות וכו'. ביצעתי בדיקת קומבו ל hiv כ חודש וחצי אחרי , תשובה שלילית. ביצעתי שוב בדיקה לאחר שנה וחצי, תשובה שלילית. ביולי שנה שעברה התגלה אצלי במקרה בבדיקות חוסר בויטמין B6 וקראתי שזה יכול לפגום בייצור נוגדנים. ( אני לאחר ירידה מכוונת במשקל ודיאטה( עלה בי החשש שאולי אין לי מספיק נוגדנים ובגלל זה לא התגלה דבר? מצד שני, אני סובלת בתקופה האחרונה מזיהומי עור שונים ( פטריה, דלקת עור) אני חוששת שאולי התפספס. מה דעתך? לחזור על הבדיקה? אשמח לדעתך. שבוע טוב
שלום רוית, אם את עדיין מודאגת את יכולה לחזור על הבדיקה. הרבה בריאות אפי
האם לדעתך חוסר בויטמין B6 יכול להשפיע על התוצאות? האם לדעתך כדאי לי לחזור? בהמשך למה שציינתי. אם היית במקומי, מה היית עושה?
שלום רוית, לו אני הייתי במקומך ל א הייתי טורח לחזור על הבדיקה. הרבה בריאות אפי
מה החשיבות של בי 6/12/1 שאומרים שהם עוזרים לישון הרבה יותר טוב? כנ"ל פסיפלורה, כשות, לאונורוס וולריאן
הויטמינים והתוספים הצמחיים שציינת מכילים רכיבים שיוכלו לעזור לקידום שינה באופן טבעי. הנה תיאור קצר של כל אחד מהם ואיך הם עשויים להשפיע על איכות השינה: ויטמין B6 (פירידוקסין): חלק מערכת החיסון והעצבים, בעקבות זה, קיימת השערה כי חוסר בויטמין B6 עשוי להיות קשור להפרעות בשינה, כגון הקושי להרדם והתעוררות בלילה. ויטמין B12 (קובלמין): הויטמין הזה משתתף בהפקת המלטונין, הורמון המקדם שינה. חוסר בו עשוי להוות סיבה לבעיות שינה. ויטמין B1 (תיאמין): משתתף בתהליכי חילוף החומרים ובתהליכי הנפקת אנרגיה בגוף. חוסר בו עשוי להיות קשור לקושי בשינה וברמת אנרגיה. פסיפלורה: מצויה בשמן זרעי פסיפלורה, יש בו חומצות שומן חשובות לפיתוח הורמונים שונים בגוף, כולל מלטונין המקדם שינה טובה. כשות: מצוינת להרגעת העצבים וההפרעות בשינה. לאונורוס וולריאן: מצוייה כצמח מרפא מסורתי ברפואה העממית ומצוינת להרגעת העצבים ולקידום שינה טובה. לא כל אחד יהיה זקוק לתוספים או לויטמינים אלה, אך במקרים שבהם קיימת קשיי שינה או קשיי רוגע, ייתכן ויהיה שימוש רווחי בהם. חשוב להתייעץ עם רופא או תזונאי לפני השימוש בתוספים כלשהם, כדי לוודא שהם מתאימים ובטוחים לשימוש במקרה שלך.